2012. május 21., hétfő

Fhb szocpol 2012-2013: FHB bejelentette: május 21-ével fiókjaiban is igényelhető a gyermekek után járó szociálpolitikai támogatás (szocpol).

Viszonylagos csend jellemzi a bankok lakossági termékfejlesztését. A május 14-18-i hét eseményei közül kiemelésre érdemes, hogy az FHB bejelentette: május 21-ével fiókjaiban is igényelhető a gyermekek után járó szociálpolitikai támogatás  (szocpol).
Új szereplővel bővül a lakásépítésre és új lakás vásárlására felhasználható szocpolt, azaz a gyermekek száma alapján igényelhető vissza nem térítendő állami támogatást nyújtó pénzintézetek köre: az FHB május 21-ével tette lehetővé ennek igénylését. A lakáshitelezési piacon hagyományosan erős pozíciókkal rendelkező bank  a lehetőség bevezetésével párhuzamosan mérsékelte egyes lakáshitel-termékei kamatait is: az Ötös Fix Kölcsönét és az Államilag támogatott lakáshitelt. Az öt évre fix kamat mellett igénybe vehető Ötös Fix hitel kamata ügyfélminősítéstől függően jelenleg 11,75-13,5 százalék, a teljes hiteldíj mutató (THM) 12,92-14,95 százalék között alakul.

Vegye igénybe az FHB Bank hiteleit, és intézzen mindent egy helyen, amire új építésű lakás vásárláshoz vagy új lakásépítéshez szüksége lehet, szocpol igénylés!

  • Jelzáloghitelek egyedi kamatkedvezménnyel és kuponakcióval
  • Lakásépítési támogatás, „szocpol”
    Vissza nem térítendő támogatás az otthonteremtéshez
  • Energiatanúsítvány
    Igényelje online!
  • Értékbecslés
    Energiatanúsítvánnyal együtt kedvezőbb áron!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése